+45 7556 2555Beliggenhed

Valentines Aften

...14. februar 2018

Valentines Aften d. 14. februar er en aften, hvor der er en ekstra god anledning til at vise sin udkårne kærligheden. Og hvilken bedre måde end at nyde en romantisk aften, med en 3-retters menu på Jyllands Smukkeste Storkro?Valentines Menu

Stenbiderrogn, variation af jordskokker, dild emulsion

***

Steak af dansk højreb, hjemmelavet kartoffelbåde, rodfrugter, sauce Robert

***

Blødende chokoladehjerte, små kys, brændt hvid chokolade, citronsorbet

DKK 300,- kr. pr. person

 Kontakt os for at bestille eller høre mere...

Table icon  Bordbestilling : Klik her ›

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7556 2555

mail icon  Du kan også sende en mail - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se Smiley her »


Vidste du det?

Valentinsdag, som fejres 14. februar, er kendt som "de elskendes helligdag". På denne dag udveksler par kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver.

Valentinsdag er i moderne tid blevet sat i forbindelse med den gamle romerske højtid Lupercalia, men ikke alle forskere er dog enige i dette. Festivalen Lupercalia blev afholdt den 15. februar til ære for en af de romerske guder, Lupercus, og en række ritualer, som skulle sikre frugtbarhed, var et vigtigt element i festen.

Helligdagen blev indført af pave Gelasius i 496 e.v.t. og blev opkaldt efter den romerske præst Valentin. Hvem han var er stadig usikkert. Legenden fortæller, at da kejser Claudius II beordrede romerske soldater til ikke at gifte eller forlove sig, trodsede Valentin dette dekret og fortsatte med at vie unge soldater. Han blev som følge heraf arresteret, sat i fangenskab og senere henrettet ved halshugning den 14. februar. Den romerske-katolske kirke udnævnte ham efter hans død til helgen som Sankt Valentin.
[ X ]
[ X ]