+45 7556 2555Beliggenhed

Årstidsmenu

...lavet af de gode råvare fra årstiden

Vores kokke forkæler jer med hjemmelavede specialiteter, friske danske råvarer og vi følger altid årstidens gang.
Se alle menuer her:

 

November - december
Fennikel-rødbede gravad laks – dildolie – feldsalat – rød skovsyre
Glaseret andebryst – rodfrugter - rødbede i solbær – kartoffel - andesauce
Chokolade-dadel kage - crunch - vaniljeis
DKK. 335,- pr. person



Januar - februar
Bagt torsk - crèmet kartoffelporresuppe, skilt purløgsolie
Modnet dansk svinefilet, blomkålspuré, bagt løg, kartoffelkroket
Chokoladebrownie, hvid chokolademousse, syrlig kompot og knas
DKK. 335,- pr. person

 



Kontakt os for at bestille eller høre mere...

Table icon  Bordbestilling : Klik her ›

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7556 2555

mail icon  Du kan også sende en mail - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se Smiley her »
[ X ]
[ X ]